SPA Behandlingar

Aromainpackning 55min/1h50min:
Uppiggande saltpeeling som tvättas av med en varm handduk, följs av en inpackning med en härlig kroppsbalm. Inkluderar en ansiktskur med rengöring, mask, akupressur och ansiktsmassage. I deluxe paketet ingår en helkropps spamassage.

Alginpackning slimming 55min/1h50min: (KOMMER INOM KORT)
En helkroppsinpackning med näringsrika alger som har en utrensande och avgiftande effekt.
Inleds av en peeling innan inpackningen som avlägsnar gamla hudceller och gör huden optimal för alginpackningen. Inkluderar även en applikation med en bodylotion och en ansiktskur med rengöring, mask, akupressur och ansiktsmassage. I deluxe paketet ingår en helkropps spamassage.

Lerinpackning 55min/1h50min: (KOMMER INOM KORT)
En helkroppsinpackning med mineralrik lera som verkar välgörande för stela leder, trötta muskler och dålig blodcirkulation. Inkluderar även en applikation med en bodylotion och en ansiktskur med rengöring, mask, akupressur och ansiktsmassage. I deluxe paketet ingår en helkropps spamassage.

Energykur 55min:
En uppiggande saltpeeling för hela kroppen som torkas av med en varm handduk. Följt av en halvkroppsmassage där du väljer fram eller baksida.

SPAmassage 55min:
En avstressande, avkopplande och mjuk helkroppsmassage med en aromaolja som tillför fukt till huden.

Klassisk massage 55min:
Genom knådningar, glidningar och tryck löses spänningar upp och ger avslappning.

Ansiktskur deluxe Anti age 55min:
Inkluderar rengöring, peeling, serum, mask, dagkräm och näringsrik olja.
Behandlingen avslutas med en härlig ansiktsmassage, akupressur och en avslappnande skalpmassage.

Exclusive spa- och skalpmassage 1h50min:
Vi börjar med en helkroppspeeling som avlägsnar gamla hudceller, följt av en SPAmassage med en kroppsbalm blandat med aromaolja. Avslutas med en ansiktskur och skalpmassage.

Hot Stone massage 80min: (KOMMER INOM KORT)
En behandling där jag använder mig av varma lavastenar vilket fördjupar massagens effekter och reducerar spänningar, stress och återställer balansen. Ger en känsla av kroppsligt välbefinnande.