SPA Behandlingar

Aromainpackning 55min:
Uppiggande saltpeeling som tvättas av med en varm handduk, följs av en inpackning med en härlig kroppsbalm. Inkluderar en ansiktskur med rengöring, mask, akupressur och ansiktsmassage.

Alginpackning slimming 55min/110min:
En helkroppsinpackning med näringsrika alger som har en utrensande och avgiftande effekt.
Inleds av en peeling innan inpackningen som avlägsnar gamla hudceller och gör huden optimal för alginpackningen. Inkluderar även en applikation med en bodylotion och en ansiktskur med rengöring, mask, akupressur och ansiktsmassage. I deluxe paketet ingår en helkropps spamassage.

Lerinpackning 55min/110min:
En helkroppsinpackning med mineralrik lera som verkar välgörande för stela leder, trötta muskler och dålig blodcirkulation. Inkluderar även en applikation med en bodylotion och en ansiktskur med rengöring, mask, akupressur och ansiktsmassage. I deluxe paketet ingår en helkropps spamassage.

Energykur 55min:
En uppiggande saltpeeling för hela kroppen som torkas av med en varm handduk. Följt av en halvkroppsmassage där du väljer fram eller baksida.

Avslappnande antistressmassage 55/30min:
En avstressande, avkopplande och mjuk helkroppsmassage med en aromaolja som tillför fukt till huden.

Klassisk massage 80/55/30min:
Genom knådningar, glidningar och tryck löses spänningar upp och ger avslappning. Detta är ej en behandlande behandling.

Ansiktskur deluxe Anti age 55min:
Inkluderar rengöring, peeling, serum, mask, dagkräm och näringsrik olja.
Behandlingen avslutas med en härlig ansiktsmassage, akupressur och en avslappnande skalpmassage.

White chocolate luxury treatment 110min:
Vi börjar med en helkroppspeeling med en saltscrub som avlägsnar gamla hudceller, följt av en SPAmassage med en kroppsbalm blandat med aromaolja. Avslutas med en ansiktskur och skalpmassage.

Hot Stone massage 80min:
En behandling där jag använder mig av varma lavastenar vilket fördjupar massagens effekter och reducerar spänningar, stress och återställer balansen. Ger en känsla av kroppsligt välbefinnande.

Papaya Dream 55min:
Peeling för kroppen. Papainet från papaya är peelande, rengörande och stimulerar mikrocirkulationen. Den nypeelade huden kan sedan lättare ta upp aktiva ingredienser. Medans peelingen verkar i 10min får du en härlig skalpmassage.
Peelingen duschas av och du får skrubba av ytterligare med en bodyscrub. Avslutas med applikation av bodylotion och en ryggmassage.